Voeding

Aanvullend

NIEUW: BF®Petfood duurzame, unieke en exclusieve “No waste” verpakkingen* die recyclebaar zijn.

Iedere kat is anders en heeft zo z’n specifieke behoeftes, eigenschappen en eventuele speciale voedingseisen. BF®Petfood's aanvullende producten bieden de nodige (extra) ondersteuning voor uw kat. > Scroll naar beneden voor meer informatie.   

Kruiden Mix
meer informatie
Souplesse
meer informatie

Informatie

mineralen en sporenelementen, ter ondersteuning van de stofwisseling, vertering, huid- en vacht en de algemene gezondheid. Bij BARF kunt u de kruiden mix verwerken in de groentemix.

BF®Petfood souplesse ondersteunt de mobiliteit van kat en hond. Voor soepele gewrichten en spieren. BF®Petfood Souplesse bevat naast glucosamine en chondroïtine ook MSM en smaakvolle en gezonde geselecteerde natuurkruiden (rozemarijn en salie) die extra ondersteuning bieden aan de mobiliteit van hond (en kat).

Tip: BF®Petfood Souplesse kan ook als aanvulling bij vers vleesvoeding, BARF en droog- of natvooer gebruikt worden. Bij BARF kunt u de souplesse verwerken in de groentemix.

BF®Petfood kruiden mix en BF®Petfood souplesse zijn beide een aanvullend diervoeder voor zowel honden en katten.

Beide zijn een ideale aanvulling op de dagelijkse voeding als vers vleesvoeding, BARF, droog- of natvoer van hond en kat.

Tip: Meer informatie over kruiden, lees "All you ever wanted to know about Herbs for Pets"" van Mary L. Wulff-Tilford and Gregory L. Tilford.

*Verhelpt, voorkomt, behandeld of geneest geen ziekte en/of aandoening.Soortpagina = overzicht
Aan/uit = 0
Database =