Uw dier

Nieuw

BIOFOOD Diervoeding BV vermarkt met succes reeds 28 jaar natuurlijke smaakvolle en gezonde producten voor hond en kat in Nederland en in het buitenland. Nieuwe verpakkingen en nieuwe producten zorgen er voor dat BIOFOOD zich blijft ontwikkelen op het gebied van natuurlijke, gezonde en smaakvolle producten voor hond en kat.

Naast een nieuwe website, vernieuwde voer samenstellingen en verzorgende producten zitten we zeker niet stil en werken we aan nieuwe producten en verpakkingen. Je hebt het niet van ons sssssssst. Maar een nieuw assortiment BIOFOOD biologische honden- en kattenvoer staat gepland voor eerste helft 2020. Klik hier maar eens voor een sneak preview.

BIOFOOD Actueel vindt u hier.

NIEUWE PRODUCTEN

NIEUW: BIOFOOD 3-in-1 mineralen koekjes "cranberry". Gezonde en smaakvolle koekjes voor honden met (te) dunne ontlasting en/of die ontlasting* of gras eten of ter ondersteuning bij verandering van voer of niet goed verteerbaar voer. Het 3-in-1 cranberry koekje ondersteunt de blaas, de urinewegen en het gebit. Daarnaast zijn de koekjes ook een lekker en gezond tussendoortje. Verkrijgbaar als Mini e200g en Maxi e500g verpakking. Meer info klik hier.

NIEUW: Naast de BIOFOOD 3-in-1 mineralen koekjes "naturel" e500g verpakking nu ook 3-in-1 Koekjes MINI e200 verpakking voor kleine hondenrassen. Meer info klik hier.

NIEUW: Biofood OMEGA+ Probiotic zorgt voor een optimale darmbalans en algemene gezondheid van uw hond. Ondersteunt weerstand (bijv. na antibioticakuur), spijsvertering en ontlasting (stoelgang). Klik hier voor meer informatie.

Omega+ Probiotic
meer informatie
3-in-1 koekjes cranberry
meer informatie
3-in-1 koekjes naturel mini
meer informatie
Souplesse
meer informatie
Natuurkruiden
meer informatie


Soortpagina = nieuweproducten
Aan/uit = 0
Database =
Sectie = 15
navigatie = info
artikelnummer = 119
Selectie artikelen = ,